onsdag 26 januari 2011

Sveriges nya modeportal

Jag var inne på http://www.fashionque.se/ som de säger ska vara Sveriges nya modeportal. De kommer att samla erbjudanden från olika näthandelssidor inom mode. Lite som min idé, tipsa er om erbjudande och läckerheter som finns i den oändliga modevärlden (samtidigt som ni då får följa mina egna projekt).

Just nu är inte utbudet jätte stort på Fashionque men kommer ju att utvecklas.
Om man kollar på accessoarer, så var min favorit denna "Peep toe sko" från Miss KG. Tycker det är jätte snyggt med sådana skor men har lite svårt för det själv, då min tår är lite lustiga :)

1 kommentar:

  1. Snygga!
    Nu ligger bilderna från plåtningen uppe på min blogg!
    Andra delen kommer senare idag och den 3e förhoppningsvis imorgon! :)

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...