måndag 17 januari 2011

Våga vinna!

Man måste våga för att vinna är verkligen mitt motto, som jag försöker leva stenhårt efter.
Jag tycker det är synd att så många i detta land är för trygga och bekväma för att leva ut sina drömmar.
Visst, det finns tillfällen när man helst bara vill krypa ner i sängen och dra täcket över huvudet men då bitar jag ihop och tänker "Nu jävlar Anna, man måste våga för att vinna!" Och än så länge har jag inte ångrat en sekund av de tillfällena. Dessutom ångrar jag hellre det jag gjort, än det jag INTE gjort.

Jag har inte kommit så jätte långt än med mina drömmar men jag kommer att leva ut dem, på ett eller ett annat sätt.
Man märker ofta att när man pratar om allt man gör och vill göra, att människor blir lite avundsjuka. Jag tycker att det är synd, det är ju inget som hindrar dem att leva ut deras drömmar. Har man bara viljan så är i princip ingenting omöjigt och det är aldrig försent att prova. Man måste bara våga släppa tryggheten.

Dessutom lever man ju bara en gång, det vill jag att ni tänker på, så därför kände jag att jag vill dela med mig av mitt motto, som jag dock hoppas att många redan följer: "Man måste våga för att vinna!"

1 kommentar:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...