tisdag 8 februari 2011

Bara fantasin sätter gränser

Rubriken är verkligen så sann, finns så många möjligheter i livet. Gäller bara att utnyttja dem, låt fantasin flöda!
Med risk för att låta skrytsam måste jag säga att jag har ganska bra fantasi, redan i tidiga skolåldern så hittade jag på en massa saker. Alla flickor ville vara med mig eftersom jag kom på så spännande och roliga lekar. Gillade även att skriva då och hittade på olika historier, fick ofta läsa upp mina "noveller" för de yngre barnen.

Jag älskar fortfarande att skriva men använder också fantasin till andra kreativa saker, som ni ju redan vet. Idag kom jag på en liten rolig sak för mina smycken. Köpte hem ett överblivit parti av små sjalar för ett tag sedan. Tänkte använda dem till halsband, exempelvis något sådant här:


2 kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...