onsdag 16 mars 2011

Andra väskan klar

Har varit på sykurs idag igen och fått min andra väska klar. Har även planerat nästkommande väska. Hade en vision om en modell och ett visst läder som skulle passa väldigt bra till denna modell men det kostade visst 1500:-/m. Ansåg att det var lite för dyrt.Visst hade jag kunnat lägga de pengarna om väskan vore till mig själv (behöver oftast inte heller ens 1 meter till en väska) men ska jag sälja så blir ju utpriset på väskan ganska högt.

Här är lite bilder från väskan jag gjorde klart idag. Har pratat om denna förut men tänkte ändå informera lite snabbt om att det är två läder, ett i guld och det andra i rött som glittrar i guld. Och sedan har jag då guldnitar till och en guldfärgad dragkedja till.Väldigt läckert!

2 kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...