söndag 20 mars 2011

Min balklänning till salu

Tänkte att jag skulle lägga ut min balklänning på blocket men lägger ett litet inlägg här först, om någon skulle vara intresserad. Det var några år sen jag använde den nu, men den är fint förvarad och bara använd en gång.

Klänningen är otroligt vacker och jag lovar att man lätt blir vackrast på balen ;)
Den består av en korsett i lila med en massa paljetter i matchande färger och en lång kjol i lila som skiftar i grönt i solljuset, väldigt läckert! Skulle säkert vara snyggt att använda korsetten till ett par byxor eller en kort kjol på andra festligheter också, har dock aldrig blivit av att jag har gjort det.
Det står att storleken är 8 (den är importerad från USA) men jag skulle säga att den snarare är en liten 8 eller 36/38 i svenska mått.

Nypris är ca 5000:-. Jag tänkte sälja den för 2000:- (+ frakt om jag måste skicka). Sjalen ingår så klart.
Så om någon är intresserad så är det bara att maila mig på accessoeramera@gmail.com

4 kommentarer:

  1. Så fin :) Du borde lägga ut den på Tradera eller något :)

    Jag fick hem Tyras omtalade Lip Plmper idag och ska testa det sen. Kolla gärna in om du är intresserad ♥

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...