onsdag 27 april 2011

Affärsplan

Idag har jag filat på min affärsplan. Åhh önskar jag kunde visa er, jag är så stolt (om man nu som svensk får säga så?! ;) ). Har gjort ett litet häfte med framsida, innehållsförteckning, olika delar och bilder. Tycker det är jätte roligt att pilla med sådant, planera, fundera osv. Jag tycker att en affärsplan är ett absolut måste om man ska dra igång ett företag. Man får koll på allt, känns verkligen skönt att ha det nedskrivet och det ger också tillfälle till fler nödvändiga frågor och funderingar.

Kan ialla fall säga att mina företag kommer att bestå av flera projekt. Än så länge är det 4 men det kan bli fler, färre eller annorlunda. Jag tycker det är bra att ha flera projekt att arbete med, dels så kan det lätt bli att man tröttnar på något, då kan man istället fokusera på ett annat tills man får motivation att gå tillbaka till det första. Sen om något av projekten går dåligt, har man ju de andra kvar och då kan man lägga ner det projekten eller låta det vara vilande så länge.

1 kommentar:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...