söndag 24 april 2011

Att bli äldre...

Jag satt och tänkte lite på det här med att bli äldre. Det är ju något som många fasar över, åtminstone när de kommit upp sig lite i åren. Jag tycker inte det är så farligt egentligen. Visst vore det kanon att kunna ha samma kropp och utseende som man har i 20-års åldern hela livet men några saker jag gillar med att bli äldre är:
  • att man kan mer, man lär sig ju saker hela tiden och jag älskar verkligen kunskap
  • att man blir tagen mer seriöst i affärsvärlden och kanske i andra sammanhang också
  • att fler från min egen generation kommer in i arbetslivet och det innebär folk som är mer lika mig i sättet att tänka och värdera saker och ting
Jag ser fram emot att bli äldre!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...