onsdag 6 april 2011

Sista dagen - Älska kurvor!

Idag var då sista dagen på kursen, lite trist faktiskt. Har varit otroligt roligt och lärorikt. Idag har vi mätt varandra och övat lite. Jag mätte nog ganska fel när jag iförrgår skulle göra mina längdmått hemma. Jag mätte lite slarvigt och snabbt på mig själv (även om jag fick det till 170cm så var det lite fel). Jag har faktiskt längre ben än överkropp, hela 17 cm längre.
Mina mått blev då:

Huvud-armhåla: 37,5cm
Armhåla-benslut: 39cm
Benslut-knä: 42,5cm
Knä-golv 51cm

Om jag vore helt proportionerlig så skulle alla mått ha varit 42,5.

Så långa ben och det extra sitter på vaderna, något som är väldigt kvinnligt. Har också långa armar. 180cm från långfinger till långfinger. 10cm mer än det borde vara. Jag är alltså en typisk leptosom. Det är en kroppsbyggnad som är lång, har långa armar, ben, händer och fötter. Långa muskler. Har ofta hög förbränning och blir sällan riktigt överviktiga. De är dessutom oftast intelligenta. Låter faktiskt precis som jag ;)

Nackdelen är väl att jag är lite kort emellan hals och armhåla och även inte har så jätte lång hals. Men en annan rolig sak var att jag var den på kursen som hade bredaste höfter och smalaste midjan. Alltså var mest kurvig. Det gillar jag. Tycker det är jätte snyggt med lite kvinnliga former. Skillnaden mellan axelbredd och höfter är också väldigt bra. Ska skilja 4cm och på mig skiljer det 3,5. Jag är dock inte jätte kurvig.
Jag tycker det är lite trist när tjejer gnäller på att de har lite rumpa eller höfter, för det är så snyggt. Det kan också vara snyggt att vara slank, så säger inte att det är fel. Man ska vara glad för det man har! Jag är jätte nöjd med min kropp, skulle väl inte tacka nej till en anning större byst dock men är nöjd att min kropp är så pass kvinnlig.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...