torsdag 21 april 2011

Största energigivaren

Solen måste vara den absolut största energigivaren. Känner mig på jätte bra humör, pigg, energirik och bubblar av idéer. Har till och med svårt att sova för att jag har så mycket energi (jag som alltid stupat i säng och somnat innan jag landat på kudden tidigare..) Jag tror dock inte att allt är solens förtjänst men den ger verkligen den där extra kicken. Just nu känns allt toppen och jag har ett nytt projekt på gång som jag fixar med. Life is good!

1 kommentar:

  1. Hej sötnos! Jag har beslutsångest mellan två supersnygga vårskor och jag skulle bli jätteglad om du hjälpte mig på vägen! Kommentera vilka skor du tycker är snyggast här: http://typblondiin.blogg.se/2011/april/this-or-that.html#comment .

    Oh btw, alla som kommenterar får en läkning i slutet av veckan ;)

    Kram på dig!

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...