tisdag 12 april 2011

Tips om bra sidor

Måste tipsa om en väldigt bra sida som jag är medlem på: http://www.driftig.nu/ Det är en möteplats för driftiga tjejer som är intresserade av entreprenörskap. Där finns all information man kan tänka sig, ett bra forum och de har skribenter som skriver väldigt intressanta artiklar. Blir man medlem får man också ett nyhetsbrev från dem, där de tipsar om kurser, artiklar, tävlingar mm. Väldigt inspirerande! Har precis läst några artiklar om att sälja, mycket bra tips.

Om vi ska fortsätta i det kvinnliga spåret så kan jag också tipsa om http://www.kvinnligaforetagare.se/ Ett forum för just kvinnliga företagare eller den som är på väg att bli. Tyvärr kan jag väl tycka att det är lite för dålig aktivitet där men ett bra upplägg och en bra idé.

Något annat som jag precis har hittat är http://www.qoolaqvinnor.se/ En nätverkssajt för alla kvinnor. Har inte satt mig in i den så mycket ännu men verkar ganska intressant. De har även en bloggportal.

1 kommentar:

  1. Hej har du haft en bra start på veckan?:)
    tänkte bara tipsa dig om en superbra tävling jag har just nu! du har chans att vinna en VALFRI bikini/monokini ur brandsinfashion.com's sortiment!
    Om du vill kika på deras bikinis och komma till inlägget klickar du bara här: http://lavitadilovisa.blogg.se/2011/april/vinn-en-bikinimonokini.html#comment

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...