måndag 30 maj 2011

Bästa skönhetstipset

Jag tänkte dela med mig av mitt bästa skönhetstips, vad jag anser gör människor vackra och attraktiva.
När man pratar om vad man ser först hos en kille/tjej så kan man höra ögonen, håret, kläderna osv. Det jag märker först och som jag också då anser som allra viktigast är utstrålningen. Hur det liksom strålar om personen och den avger en energi som alla mår bra av.

Hur får man då denna utstrålning? Ett bra självförtroende skulle jag säga men också passion(!). Människor som har passion i sina liv, vad det gäller sitt arbete, fritidsintresse och/eller sin familj strålar det något enormt ifrån. Det ger dem en underbar personlig som lyser starkt igenom till utsidan.

Hur finner man då sin passion? Ja, det är ju något man själv måste fundera på. Vad tycker du om att göra? Vad kan du fastna med i timtal utan att du märkt att tiden har gått? Det vikigaste är att det är kul och att man kopplar bort alla måsten. Hitta din passion och jag lovar att din omgivning kommer att se dig på ett nytt sätt...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...