torsdag 26 maj 2011

Bloggtoppen??!

Kan någon förklara varför min blogg inte blir godkänd hos bloggtoppen? Jag la till den i oktober förra året, då jag skapade bloggen, så det har ju gått lite mer än tre dagar nu som det står att det kan göra ;)
Jag har lagt till koden som man måste ha på sidan för att räkna statistik och jag ser även att den räknar statistik när jag loggar in hos dem men står ändå att jag är avstängd.
Har mailat till dem 5-6 gånger utan något som helst svar och sen blev det att jag la ner det.
Okej, att jag gjort något fel eller att det är något annat de inte gillar men att inte svara tycker jag är väldigt dålig stil.

Det skulle jag vilja tipsa om, att alltid svara på mail. Har man inte tid att svara just när man får mailet eller inte vet svaret på en gång, så tycker jag att man kan skriva "Jag har sett ditt mail, jag kollar på detta och återkommer snarast". Jag tycker att man alltid kan svara något sådant på en gång, så slipper den som skickat gå och fundera på om det verkligen kom fram.

1 kommentar:

  1. Du har inte gjort något fel. Det är bloggtoppen det är fel på. Egentligen begriper jag inte längre vad man ska ha bloggtoppen till. Nuförtiden ligger sidan oftast nere. Om det ska vara någon uppriktig "mening med föreningen" måste den drivas av någon som har tid och intresse för den. Det verkar inte finnas någon sån person där längre.

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...