fredag 6 maj 2011

Det lite galna och underbara

Känner mig lite kluven över denna sko. Om jag hade varit skotillverkare så vet jag inte om jag hade satt två feta rosor och gardinhäng bak i orange och lila på en sko vars färger övrigt går i dova blågrönbeiga nyanser.
Men samtidigt är det ju den lite extrema kombination som ger den charmen och jag antar att det väl också är det som är meningen.

Sen ger det också en liten utmaning vilken klänning eller övriga plagg man ska matcha skon med. Vill man att skon ska smälta in så bör ju en klänning/kjol och topp i samma orange/lila nyans vara passande, det bör ju dock vara rätt tillfälle för en sådan outfit (så att det inte blir en maskerdkänsla). Är man ute efter fokus på fötterna, som anledningen till att köpa sådana här skor nog är, så blir en nedtonad stil bättre. Exempelvis den lilla svarta eller varför inte bara ett par jeans och en neutral topp.

Poetic Licence: Envy Me från Brandos.se
Märket är Poetic Licence och skon finns att köpa hos http://www.brandos.se/

2 kommentarer:

  1. Det krävs nog rätt person för den skon :)

    SvaraRadera
  2. - Tack! det ska bli riktigt kul. Utbildningen är i fyra steg, så jag börjar med steg 1 nu. Vet inte hur många steg jag vill läsa för jag är precis som du lite sugen på stylingutbildning också. Så vi får se hur det slutar :)

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...