tisdag 17 maj 2011

Inte alltid ordning..

Jag har gjort lite smycken idag och jag måste erkänna att jag inte alltid håller ordning. Speciellt inte under tiden som jag grejar. Gillar att ha ordning men blir ofta att jag stökar till det ganska rejält och sedan plockar iordning efteråt. När man börjar låta kreativiteten flöda, så vill man ju inte tappa fokus. Därför blir det nog lätt att jag gör som jag gör..
Jag är faktiskt likadan när jag lagar mat, kan se ut som kriget stundtals men städar alltid efteråt. Det handlar nog mer om att vara effektiv, bättre att lägga tiden på att städa undan när maten kokar eller är i ugnen och man ändå bara står och väntar.

2 kommentarer:

  1. *sv: men åh, tack så hemskt mycket!*

    SvaraRadera
  2. Åh vad spännande! Vad roligt att ha fått hitta till din blogg! Skall ditt företag bli ett heltidsjobb?

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...