tisdag 3 maj 2011

It´s all about the hat

Jag gillar verkligen hattar, det är nog min nya favoritaccessoar, näst efter väskor då :) Har dock inte hittat någon som jag direkt känt mig hemma i. Men fick lite inspiration från http://www.fashionista.com/ och det kungliga bröllopet i England ;)Se övriga med direktlänk här!

5 kommentarer:

 1. Den röda tycker jag är jättefin!

  SvaraRadera
 2. sv: ja, jag håller med! : )

  SvaraRadera
 3. Hey, jag är ute igen med “dagens fråga“ till er:=) dagens fråga lyder såhär: Var åker du helst på er första kärlekssemester?
  det finns olika alternativ att välja bland.. Kom och dela med dej, du kan även kopiera idén och använda dig utav.. Om du svarar dvs ;) Detta är en kul tidsfördriv eller inspiration till din blogg:=)

  SvaraRadera
 4. - Ja man blir så mycket gladare av färg! Den första är min favorit, älskar den klänningen :)

  SvaraRadera
 5. Det där med hatt är alltid svårt, och kungligheter är alltid lite extrema tycker jag :)

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...