torsdag 19 maj 2011

Restaurangrace

Ganska nyss hemkommen från restaurangracet med "företagarna" som jag pratade om förra veckan. Mycket trevlig kväll. Startade med en drink på en ganska ny restaurang här i stan, sedan bar det iväg till stadshotellet i Huskvarna för champagneprovning och förrätt. Fick två glas, ett med mousserande och ett med riktig champagne. Vi skulle då gissa vilket som var vilket. Det var väldigt svårt kan jag säga. Tyckte att de smakade precis likadant och jag hade även fel. Får plugga på det där lite tror jag ;)


Sen fick vi lyssna på ägaren till stadshotellet. Som berättade hur hon helt spontant, utan erfarenhet eller kunskap köpte detta ställe och gjorde det till något jätte bra. Väldigt inspirerande!


Sen bar det av till en annan också ganska ny restaurang inne i stan, där vi fick huvudrätt. Sedan till ett café där det serverades kaffe och efterrätt och kvällen avslutades med en drink (eller två) på en bar.
Väldigt trött nu måste jag säga men en lyckad kväll med mycket trevligt folk.

2 kommentarer:

  1. sv: Den var säkert bra, för de som gillar film ;) Jag är absolut ingen filmälskare... Men ska jag vara ärlig så gillar jag de andra bättre, men den var inte kass =)

    SvaraRadera
  2. SVAR Jag tycker att båda är finfina men som sagt, det återstår att se vilken som vinner :)

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...