onsdag 11 maj 2011

Sista sykursen

Idag har jag sista sykursen för terminen. Vad snabbt tiden har gått. Jag hade trott att jag skulle hinna med mycket mer än jag har gjort men det är typiskt mig. Är lite av en tidsoptimist och jag verkar aldrig lära mig :/
Nu kan jag hoppas att det är sista gången jag behöver släpa med mig symaskinen också. Det finns maskiner att låna här men eftersom jag syr i lite kraftigare material, så slår min gamla Husqvarna de nya maskinerna som finns här med hästlängder.
Men ägaren av butiken som har sykursen pratade om att göra om kurserna lite till hösten. Lite mer "riktiga" lektioner och genomgångar. Sen kommer han kolla lite på vad folk vill göra. Till exempel som jag då, som syr väskor, kan få sy på hans riktiga (dyra) maskin.

Ska se om jag blir klar med sista väskan idag, så visar jag en bild senare.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...