onsdag 1 juni 2011

Bloggtips!

Tänkte dela med mig av ett litet bloggtips: We love, we create, we inspire (http://lovecreateinspire.se/)
Härligt namn till att börja med, sen älskar jag att bloggen är fylld av tips och inspiration kring entreprenörskap med mera. Som detta inlägg "Rätt tid att starta eget". Jag håller med om att det ligger något i att välja att starta eget vid rätt tillfälle i livet men som hon säger så finns det inte någon tid som är helt rätt heller. Dessutom tror jag inte man kan gå och vänta för att se när det verkligen blir rätt, då finns det nog en stor risk att det inte blir av alls istället. Jag tycker att man måste chansa lite och våga.

Sabina som tjejen heter som driver bloggen, skriver också väldigt bra.

Precis min typ av blogg!

1 kommentar:

  1. Tack Anna! Nu blir jag rörd :-)
    Jag saknade all sådan inspiration när jag gick i starta eget tankar så det känns bra att få ge av det jag själv gärna hade velat ta del av.

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...