tisdag 26 juli 2011

Annorlunda arbetssätt

Jag har bestämt mig för att sy ca 10 väskor, idag började jag med att klippa ut tyg, foder mm till samtliga väskor innan jag började att sy. Jag vet inte om det är ett annorlunda arbetssätt men jag tror nog de flesta fokuserar på en väska i taget. Jag vet inte om det gör mig mer effektiv men det känns som om jag har mer ordning och mer koll om jag gör så. Lägger upp allt snyggt på rad också (blir golvet pga brist på annan yta).Skulle jag sedan sakna en del som behövs, handtag, knapp, dragkedja eller vad det nu kan vara (inte säkert att jag räknat ut allt i förväg) så låter jag den väskan vara och går på nästa. På så sätt ser jag vad som saknas och kan beställa hem allt samtidigt, istället för att göra småbeställningar med dyrare fraktkostnader etc.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...