torsdag 7 juli 2011

Import

Håller på att plugga på lite om import och export på Tullverkets hemsida. Det är inte det lättaste måste jag säga, man har ju hört att folk har sagt att det är krångligt men har ändå haft hopp om att det inte var så krångligt. Har visserligen inte provat än men somnade nästan så fort jag öppnade blanketterna man skulle fylla i. Handel mellan EU-länderna är ju ialla fall smidiga, EU kanske är en ganska bra sak även om man inte direkt förstått nyttan med det tidigare.

Annars så håller jag på att maila lite med min webshopsleverantör. De har intigrerat designen och layouten på min sida nu och vi diskurerar lite detaljer. Jag har några lite uddare önskemål som kräver deras programmerare, där 2 av 3 har semester. Det är ju de tiderna, allt går med halvfart.

Önskar nästan att det var höst...Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...