måndag 11 juli 2011

Min webshopsleverantör

Måste göra lite reklam för min webshopsleverantör! De är så duktiga, trevliga och har snabb service. Allt är så smidigt och bra uppbyggt också. Har visserligen precis bara börjat att greja så kanske stöter på några nackdelar med dem senare, ingen är ju perfekt ;)

Letade leverantör väldigt länge men tyckte alltid att det var något fel med alla jag hittade. Till slut hittade jag min nuvarande och det känns än så länge som sagt väldigt bra. Fastnade mest för dem för att de hjälper en med designen, precis som man vill ha det och att de kan omprogrammera om man som jag har lite konsiga idéer för sig :) (mot en extra kostnad så klart).

Ni hittar dem på www.wikinggruppen.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...