onsdag 27 juli 2011

Vad ska jag göra?

Sitter och funderar på vad jag ska göra idag. Jag brukar vara duktig på att planera mina dagar i min kalender men har gått utanför den lite denna vecka.
Det jag funderar på:
  • Sy väskor
  • Göra smycken
  • Fotografera (fick lite tips av Veronica igår som jag vill prova)
  • Plugga på mina kurser
Jag är ganska sugen på att sy och att göra smycken (har kommit på en ny grej också!), kan varva detta. Jag klarar ändå inte av att göra samma sak för länge. Därför jag har så många projekt på gång. En del människor tycker inte att jag är klok som har så mycket olika grejer hela tiden men jag trivs superbra med det. Jag skulle inte klara att fokusera bara på en sak. Risken vore nog att jag tröttnade och la ner det projektet rätt fort och då blir inget alls gjort istället.
(Det människor nog oroar sig för i mitt fall är att jag gör så mycket så att de tror att allt blir halvdant men att göra något halvdant är inte min grej så det är ingen fara).

Man kan lyssna på råd från andra människor och ta till sig dem. Det är ofta bra råd men i slutändan måste man själv känna efter vad som funkar för en själv.

1 kommentar:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...