onsdag 31 augusti 2011

Slav under tekniken

Jag är en sån människa som alltid använder gps var jag än ska någonstans..
-Hittar du verkligen hit/dit?
-Ja, jag har ju gps!

Och det brukar fungera bra (förutsatt att man inte åker ut i skogen för att besöka en trähydda eller försöker förstå vilken fil man ska lägga sig i när man kör mitt i centrala Göteborg och gps:en säger sväng vänster och till vänster finns sedan 4 filer..)

Men idag blev jag inte klok, den hittade inte den gatan som visade sig vara centrumgatan i den ort jag skulle till. Visst att gps:en har några år på nacken men det där är knappst en ny gata och inte ett nytt namn heller.
Som tur var är det en ganska liten ort (ni vet en sådan ort där det finns restauranger som endast tar kontant betalning och där man tycker att det är ett nöje att köra runt i centrum i en gammal 240 med nerdragna fönsterrutor och spela hög musik ;)) så det räckte att följa skylten "Centrum" så hamnade jag direkt utanför det ställe jag skulle till.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...