söndag 21 augusti 2011

Sykurs eller ej?

Har ju gått sykurs sedan ett år tillbaka (två omgångar). Jag är osäker på att om jag ska anmäla mig till hösten. Dels har jag ju så mycket annat att syssla med och dels får man bara använda material från den butiken som håller kursen. Fick ju en massa tygger av min pappas sambo så är inte speciellt intresserad av att köpa en massa annat. Sen vill jag absolut inte påstå att jag är fullärd men att jag har goda kunskaper för att göra det jag vill för tillfället.

Men sen var jag inne i butiken häromdagen för att köpa lite tillbehör, då träffade jag ägaren. Väldigt trevlig och social man. Han har massa visioner för kurserna och jag skulle få använda hans "rikiga" maskin och köra på om jag ville (eftersom jag kör i lite kraftigare material när jag gör väskor). Sen ville han också ha med min smycken ihop med de kläder som de visar på sina skyltdockor. Lite marknadsföring för mig med andra ord. Och det känns lite som om jag tackar ja till det erbjudandet så kanske jag bör gå kursen också...

Vi får göra en för- och nackdelar lista:

Fördelar:
  • Mer kunskap
  • Socialt trevligt
  • Marknadsföringsmöjlighet (långt ord..)
Nackdelar:
  • Högre avgift än tidigare plus att material inte ingår längre
  • Måste lägga pengar på nya tyger
  • Tiden
Hmm, får nog fundera lite...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...