måndag 26 september 2011

Det ska inte vara lätt!

Jag har ju pratat om det här med strul förut. Jag kan nog få alla att hålla med mig när jag säger att strul och krångel inte är roligt. Jag vet inte hur många gånger jag säger "Hade ju varit skönt om hade gått smidigt åtminstone någon gång" :)
Jag försöker dock se på det positivt och jag har ju sagt att man lär sig otroligt mycket när man måste reda ut saker och ting och ärligt talat så skulle det faktiskt vara lite tråkigt om allt gick lätt precis hela tiden. Inga utmaningar och ingen spänning. Det är ju det jag lever för!

Gillar citatet jag har nu: "Motgångar avslöjer snillet, medgångar döljer det". Det är ju precis så det är!

Fick även en annan synvinkel på det här med strul igår och det handlar just om att starta företag;
"Om det vore så otroligt enkelt att göra det så skulle ju precis varenda en göra det och då skulle ju konkurensen bli enorm".
Det är också sant. Det är inte enkelt, det är jätte mycket att tänka på, hålla reda på och lära sig (om man nu inte anlitar en massa olika människor för det men då bör man ju ha en stor säck med pengar att ösa ur).

Många människor ger nog upp ganska för lätt men det gäller att vara envis för att skapa något bra.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...