tisdag 25 oktober 2011

Arbetsnarkoman

Har märkt en sak.. När jag jobbar med något så är jag så otroligt inne i det att jag glömmer bort att äta eller bara ta en pause. Först efter flera timmar när ryggen värker, ögonen är torra och huvudet snurrar så upptäcker jag att jag suttit alldeles för länge. Jag försöker tänka på det men kan liksom inte sluta, vill inte heller gå ifrån för då känns det som om man kommer ur det man håller på med.
Ofta spänner jag mig rejält under tiden också, vilket resulterar i att jag blir helt slut när jag väl avslutar.

Det är ju jätte viktigt att ta små pauser ibland. Hmm, ska försöka skärpa mig..

1 kommentar:

  1. Ja, turkost är såå gimla fint! Är helt turkosgalen jag, hoppas jag aldrig tröttnar för då blir det mycket som måste inredas om hos oss, haha.

    O jag känner igen det du skriver med, men då jobbar man trots allt med något man verkligen tycker om, och det är ju bra. Men pauser är välbehövliga de med så klart. :)

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...