onsdag 12 oktober 2011

Det ska inte vara lätt!

Det är så underbart att man lär sig nya saker hela tiden. Jag tror att jag har lärt mig mer det senaste halvåret än vad jag gjort de senaste 6 åren. Både om mig själv, om livet och mycket annat.

Håller nu på att skaffa avtal för kortbetalning som betalsätt för webshopen. Jag säger håller på bara för att man fick en nätt liten lista med villkor som var tvungna att vara uppfyllde innan man blir godkänd. Olika saker som måste stå med på sidan, om företaget, om villkor med betalsätt och leverans, sen var det flera dokument med en massa frågor som man skulle svara på, man skulle bifoga affärsplan etc etc

Detta är ju för att det ska bli så säkert som möjligt men det är inget man direkt räknar med att lägga tid på..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...