måndag 10 oktober 2011

Egosnack

Känner att jag haft en väldigt bra dag idag. Har ringt lite tråkiga samtal och blivit av med det samt fått saker och ting gjorda. Skönt!
En lite rolig sak är att när jag pratar på telefon med en helt okänd människa så får jag ofta höra "Du verkar så otroligt driven och positiv". Det är inte alls så att jag anstränger mig för att göra det intrycket. Jag blir bara sådan när jag håller på med saker som jag verkligen brinner för (även om just den grejen är mindre rolig).

En annan positiv grej som jag fick höra idag (lite egosnack nu :)) var att jag hade fått mycket positiv respons på de uppdrag jag gjorde när jag jobbade som merchandiser för Lórél/Maybelline för ett tag sedan. Det var en som till och med rekommenderade mig varmt, något som inte är så vanligt att höra sa de på kontoret.
Kul att höra!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...