tisdag 4 oktober 2011

Vilken Fashionista är du?

Har börjat plugga på min utbildning idag. Det är så kul att läsa mode att det inte ens känns som plugg. Startade med ett litet test, vilken slags Fashionista man är (vad är det svenska ordet för det?).
Det man kunde bli var:
  • A Creator - Designer
  • B Visualizer - Fotograf, stylist, makeupartist, hårstylist, modell etc
  • C Critics - Kritiker som uttrycker sina åsikter om mode på en tidning, tv, blogg mm
  • D Sellers - Säljare helt enkelt
Jag fick flest D, visa D stämde in så klockrent medans andra inte alls stämde men det är ju så med test. Fick näst mest B:n, D och B är tydligen den mest ologiska kombinationen men det är väl inget fel med att vara unik(?) :)
Men det var ganska bra blandning. Jag tycker jag passar in lite överallt (vet inte om det är bra eller dåligt). Jag gillar att vara kreativ, gör ju egna smycken och väskor, jag gillar att styla, sminka osv, jag gillar att skriva och ha åsikter och jag gillar att sälja.
Måste ju vara den perfekta Fashionistan då ;)

Hade D på alla på första sidan. 4:an var så klockren, säger "Perfect" hela tiden

3 kommentarer:

  1. sv: Men åh tack! Den verkar ju grym - måste jag verkligen fundera på. Men hur lång är den? Typ 1 år eller är det beroende på hur snabb man är? Vore superskoj att läsa den!! :D Kram

    SvaraRadera
  2. taack :D allt bra annars? fin blogg!

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...