torsdag 10 november 2011

Adwords och Facebookannonsering

Nu har jag provat både Google adwords och Facebookannonsering. Har ju gått på seminarier i sådant här förut, vad man bör tänka på etc men det kändes helt glömt nu så det fick bära eller brista.

Det är mycket man ska lära sig för första gången. Jag vet att jag har sagt tidigare att allt tar längre tid än man tror och att det kostar mer pengar än man tror. Har en ny nu också; Allt är svårare än man tror (kanske inte just i detta fall (vad gäller registeringen åtminstone) men mycket annat).

Sen har jag även tagit bort framsidebilden på webshopen på mig. Tanken var från början att det skulle bli en liten galen bild som ironiskt inbjöd till att "accessoera mera". Nu blev den inte så galen som jag hade tänkt och efter lite fundering och konstig magkänsla så kändes den nästan lite ego att ha en stor bild av sig själv på första sidan och det ville jag ju verkligen inte förmedla :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...