lördag 31 december 2011

2012

Jag ser verkligen fram emot 2012. Jag tror att det kommer att bli ett väldigt spännande och händelserikt år. De planer jag har är:
  • Projektet i Göteborg som ska dra igång hösten 2012 om allt går som det ska (jag kommer att berätta om detta så fort allt har gått i lås). Kommer så klart bli en hel del planering kring detta även under våren. Det är som jag tidigare sagt ett ganska stort projekt.
  • Kommer att lansera nya projekt i webshopen. Är hyfsad klara med 2 stycken som jag tänkte presentera i början av året. Sen har jag ytterligare några på gång under våren.
  • Bli klar med utbildningen. Jag planerar att läsa klart min utbildning "Fashion merchandising & design". Utbildningen är baserad på ett år men man läser i sin egen takt så ska försöka bli klar nu under våren.
  • Ev makeuputbildning under våren. Får se om det går ihop sig rent praktiskt med tid etc.
  • Ev nytt projekt lokalt i Jönköping. Beror också lite på tiden här. Då jag tackade ja till projektet i Göteborg så har jag lagt övriga planer lite på is. Det går ju inte att göra allt hur gärna man än vill.
Jag tycker att det är spännande att man inte riktigt vet vad som kommer att hända helt så ser som sagt verkligen fram emot 2012...

Sen vill jag önska er alla ett riktigt GOTT NYTT ÅR!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...