fredag 23 december 2011

Talk the talk and walk the walk

Jag är så glad att jag är en människa som inte bara snackar en massa utan även gör verklighet av sakerna. Många människor är tyvärr precis tvärtom. De snackar en massa om saker de vill göra, ska göra osv men ingenting händer.

För det första är det väldigt frustrerande, eftersom jag själv inte är sådan så förstår jag inte varför inte människor tar tag i de sakerna de pratar om att de ska göra.
För det andra är det väldigt synd, speciellt när det kommer till saker som folk vill göra; visioner och drömmar. Jag har sagt det förut. Man lever bara en gång så våga prova! Man behöver inte kasta sig helt ut i det okända men börja med ett steg i taget så kommer du dit du vill (och sluta skyll på allt(!)).

Jag och Susanna (min affärspartner i Gbg) har verkligen fått rullning på våra planer. Snabbt dessutom (visserligen kom jag in lite senare i matchen) och det känns helt underbart!

1 kommentar:

  1. KLoka ord! Tyvärr är jag en sån som pratar mest och inte tar tag i saker.... jag hittar liksom inte gnistan, hittar inte energin....

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...