onsdag 25 januari 2012

Unga designers

Nu har vi lanserat ytterligare ett nytt projekt i webshopen. "Unga designers" heter detta. Vi ger chansen till unga designers att visa upp och sälja deras alster. Vi hjälper tjejer och killar som själva ännu inte tagit steget till en egen försäljningskanal, som kanske saknar både kapital och kunskap.
(Jag tycker att det är underbart att man kan hjälpas åt..)

Först ut har vi Julia Stensson med "JuliaSmycken". Hon skriver om sig själv:
"Hejsan!
Jag heter Julia Stensson och är 19 år. Att pyssla och göra saker med händerna är något jag har hållt på med i hela mitt liv, men min smyckestillverkning började för ungefär nio år sedan. Jag tycker om att utmana min kreativitet och hitta på egna lösningar på saker och ting, och har lärt mig allt själv genom att prova mig fram, misslyckas och göra om för att till slut lyckas. Pärlor och smycken är min största hobby och bland det bästa som finns är när folk uppskattar det jag gör, eftersom det är en stor del av mig själv."


Några av hennes fina alster:


Kolla in övriga här!

2 kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...