söndag 6 maj 2012

Det här med färger igen

Jag kom och tänka på det här med färger igen när vi provade klänningarna i fredags. Underbara Ella tog fram urtjusiga blåsor i mossgrönt, klarrött och kungsblått. De var verkligen vackra och jag såg helt ok ut men helt ok räcker ju inte... Var tvungen att säga att jag måste ha någon som är i en ljusare mer mättad färg. Hon tog fram några i puderrosa, vilken skillnad! Sen fastnade jag för den här grön/rosa. Det är verkligen kul att kunna se vilken skillnad det blir med rätt färg och att förstå hur viktigt det är.

Det var likadant när jag skulle på min studentbal. Vi åkte en bit för att köpa klänning. Hade på internet bestämt mig för en i svart och rött men den kändes inte alls rätt när jag provade den. Sen när jag provade min lila (som skiftar i grönt) så blev det också den här "wow-effekten".


Har tyvärr ingen bättre bild på datorn..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...