måndag 10 september 2012

Mentorskap

Tror att jag har pratat om mentorskap tidigare. Jag har själv funderat på det länge men aldrig tagit tag i det. Sen kom en diskussion om detta upp på www.ehandel.se och jag fick ett tips om en kille som grundat en större webshop och även driver annan verksamhet. Jag kontaktade honom och han är intresserad. Kul, känns riktigt bra!

En mentor är väldigt bra att ha för att bolla idéer och ta lärdom av. De har oftast gått på de misstag som man själv gör för tillfället, att undvika dem är ganska skönt.
Har själv inte haft någon direkt mentor förrän nu men vill ändå tipsa om det. Jag tror verkligen på det.

Jag kommer så klart berätta mer om hur det går och även vem det är när vi bestämt hur vi ska lägga upp det och kommit igång.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...