tisdag 20 november 2012

Jag är frisk!

Jag har haft en sådan enorm törst på sista tiden plus att jag känt mig tröttare än vanligt. Var övertygad om att jag hade diabetes men efter blodprov idag fick jag reda på att mina värden är helt normala.
Vad vill jag säga med detta? Jo, att hälsan är viktig. Sköterskan sa en ganska kul sak; Folk tjatar om att man måste pensionsspara men hälsospara är ännu viktigare. Vad spelar det för roll om du har en massa pengar när du blir äldre om du ändå inte är frisk?

Jag erkänner att jag har slarvat lite med träningen på sistone och att kosten inte varit den bästa men nu jäklar! Nu har jag gått varje dag och tänker springa 2-3 dagar/veckan.
Vad är det bästa med att vara hälsosam förutom att hålla sig frisk? Att man får mer energi!! Och som jag tjatat om förut så är ju energi nödvändigt för att nå sina drömmar. Går inte att säga nog så ofta!
Jag känner verkligen att jag välkomnar att hälsosammare liv denna gång och nu ska jag sätta in min envishet också..
Låt inte träningen gå till överdrift bara ;-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...