torsdag 22 november 2012

Jkpg-Örebro-Sthlm-Jkpg

Så ser alltså min helg ut. Imorgon kväll bär det av till Örebro, där jag sover hos Veronica. Sen åker vi på lördag förmiddag till Stockholm och Attitude Sthlm-mässan. Om ni undrar varför jag gör denna konstiga omväg så är det för att det går så dåliga förbindelser på lördag förmiddag härifrån, vilket gör att jag antingen kommer upp för sent eller får gå upp alldeles för tidigt. Sen tar det ungefär lika lång tid men man delar upp tiden på två gånger plus att jag får umgås ännu mer med Veronica.
Sen på kvällen blir det som jag sagt förut nätverksmiddag med ASMALLWORLD och på söndag blir det mot Jönköping igen.

Just nu packar jag. Jag har väl sagt att jag HATAR att packa?! :-) Denna gång har jag riktig ångest och packar 2-3 outfitar för varje tillfälle. Tur att det går ner mycket i väskan....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...