onsdag 19 december 2012

Anna Nilsson

Jag har pratat om det här med namnbyte tidigare men har inte riktigt blivit av. Jag tycker att jag har ett grymt tråkigt namn som är alldeles för vanligt. Det är svårt att hitta mig på exempelvis Facebook, Twitter och andra medier.
Det kan ju vara både en för och nackdel men jag är en person som gärna vill sticka ut, som inte har behov av att vara anonym. Därför tycker jag inte att namnet passar mig.

Dock såg att jag ligger 10 i topp hos Google både på "Anna Nilsson blogg" och "Anna Nilsson Jönköping".

Mitt twitter-konto ligger dessutom på andra plats

1 kommentar:

  1. Spännande med namnbyte! Jag själv är den enda i sverige som har mitt förnamn och efternamn tillsammans, och tror det är endast två till som heter Liie (men då i mellannamn eller dubbelnamn). Man blir lite skraj ibland när man ser att folk googlat på en och gått igenom hela ens blogg, för man vet att personen sökte efter just mig. Ibland önskar jag att jag hade ett vanligt namn, meeeen samtidigt är det ju roligt också att ha något eget. Lite både och. Hoppas du hittar något namn som passar dig :)

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...