fredag 28 december 2012

Mera event!

Jag är riktigt sugen på att planera ett nytt event nu! Riktigt riktigt sugen! Kan nästan vara så att jag tycker att event är roligare än mode. Men bara nästan ;-)

Jag tänkte redan när vi planerade bloggfesten i våras att vi skulle ha det som ett återkommande event men nu känner jag inte alls för det. Det känns som att nu har man liksom provat det och även om det blev lyckat så vill jag gå vidare och skaffa nya utmaningar.

Jag har en ny idé och en person att driva den med. Men nya utmaningar innebär i detta fall ett större och mer komplext event, därför har jag funderingar på våren 2014. Hur galet är inte det? Att ha sådan framförhållning. Men kan bli hösten 2013 också, beroende lite på hur det utvecklar sig.
Kan hända att vi kommer att söka efter en till person för hjälp, så håll ögonen öppna ni som gillar planering och fix!


1 kommentar:

  1. Lycka till med eventplanneringen.=) Förra bloggfesten var iallafall riktigt lyckad tycker jag.

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...