torsdag 27 december 2012

Mitt bästa köp!

Ni kan aldrig gissa vad mitt bästa köp någonsin är?! Det är faktiskt en tand..
Jag hade snea tänder när jag var yngre. Hade några år en tandställning i gommen. När jag blev lite äldre, drygt 13-14 så fick jag frågan om att skaffa räls. Vilken 14-åring tackar frivilligt ja till det? Jag gjorde ialla fall inte det, något jag ångrade djupt när jag blev äldre.

Jag avskydde att le och visa tänderna. Om jag inte ler ser jag väldigt allvarlig och sur ut, så därför blev det aldrig några bra fotografier på mig.

I övre tandraden var det egentligen bara en tand som var sne (nedre ser man ju knappt) men eftersom det var tanden jämte framtänderna syndes den ganska tydligt. Jag vet inte om detta var något andra tänkte på men jag mådde själv mycket dåligt över det.

För några år sedan upptäckte jag porslinsfasader, min snea tand slipades ner och fick ett överdrag som ser precis ut som en vanlig tand. Det var värt varenda krona (kostade runt 5000 har jag för mig).

Nu älskar jag att le och jag tycker att leendet är vår bästa accessoar. Alla blir vackrare när de ler!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...