torsdag 24 januari 2013

Dagens accessoar

Hittade dessa örhängen hemma i en väska. Har kommit på att om jag saknar något ska jag i första hand leta i de väskor som jag inte har använt på ett tag.

 
Köpte dem när jag var i Köpenhamn på modeveckan i februari 2011. Någon som minns den coola väskan jag köpte samtidigt?

 
 
Jag tycker att den är riktigt häftig men jag har faktiskt aldrig använt den. Den är ju lite svår att matcha, både för klädseln och sammanhanget men ska ju inte vara något problem egentligen. Får se om jag kan få ihop något inlägg med olika förslag för outfit till denna.

1 kommentar:

  1. Oj! Ja väskan var himla cool, lite udda sådär. Kan tänka mig att den är väldigt svårmatchad, kanske till svarta byxor och en vit halvtransparent skjorta? Så kan väskan stjäla showen!

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...