fredag 18 januari 2013

Min dröm

Jag hade ingen aning vad jag ville göra när jag var 15 och valde gymnasium, så blev det breda samhällsprogrammet med inriktning på IT och ekonomi. Jag har dock alltid haft ett intresse för mode och skönhet. Jag var faktiskt inne på att jag skulle utbilda mig till hudteurapet och sedan makeup-artist efter gymnasiet. Varför det inte blev så vet jag faktiskt inte, jag var inte alls lika driven som jag är idag.

Jag fick sedan direkt en praktikplats på ett IT-företag, fick anställning och blev kvar där i många år. Jag trivdes bra och lärde mig otroligt(!) mycket men jag visste att jag inte ville jobba med det hela livet. Dock hade jag ingen aning vad jag ville göra.

När jag började blogga så föll sig allt så naturligt. Det är mode jag vill hålla på med. Efter det blev det utbildningar i stil och färg, utbildningen från USA, webshopen mm.

Sen har jag alltid gillat att planera. Jag är driven samtidigt som jag gillar att ha ordning och reda. Typiska egenskaper för en projektledare. Jag märkte snabbt att event är den typen av projekt jag finner allra roligast att driva. Jag har anordnat en del privata fester och bloggfesten blev den första mer allmänna.

Sen började jag jobba med event in-house på ett företag. Var projektledare för en stor invigningsfest och en mässa. Jag hamnade även med marknadsfrågor och jag tycker att det är väldigt roligt det också. Eftersom företaget inte alltid har event så blev det förutom marknadsfrågorna en del andra uppgifter.

Min absoluta dröm är att jobba enbart med event och mode och kunna försörja mig på det fullt ut.
Det känns riktigt skönt när jag vet vad jag vill göra och det känns verkligen rätt. Nu gäller det bara att ta reda på hur jag vill göra och på vilket sätt jag kan nå dit.

En bok som jag har beställt hem, får se om den är något att ha...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...