torsdag 17 januari 2013

Referenser

Som jag sa häromdagen så jobbar jag nu med mitt personliga varumärke (grymt kul!). Håller på att samla in lite referenser; några meningar med beskrivning av mig själv som olika folk har sagt. Jag vill ha en bred blandning av samarbetspartner, kunder, leverantörer, kollegor, fd kollegor osv. Undviker nära vänner och släkt, känns inte helt ok.
Självklart bestämmer de helt själva vad de vill säga och ärlighet är viktigt. Kommer sedan länka ihop påstående med något kopplat till personen så att man ser att det är en riktig person bakom.

Detta är riktigt spännande ju! Just nu har jag:

"Anna är en mycket varm, glad om omtänksam person som gärna ställer upp och offrar sin tid för andra. När jag behöver bolla idéer för nästa steg är Anna en av de personer som jag rådfrågar först. Att komma med spontana idéer och hålla många bollar i luften samtidigt är något som jag ser som Annas bästa styrka. Om ni vill ha en person som man blir glad av att umgås med så är ert första val helt klart Anna."
 
"Anna var dukig på att se vad jag skulle klä i och fick dessutom mig att känna mig riktigt snygg i kläderna. Hon är en mycket glad person, jag kan verkligen se att hon har framåtanda och hon är INTE rädd för att jobba."
 
Snacka om egoboost för själen :-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...