fredag 25 januari 2013

Vad kommer härnäst?

Nu när jag är klar (så långt jag kan, väntar fortfarande på det där diplomet!) med portfolion och gjort de punkter jag skrivit upp angående mitt personliga varumärke så blir det helt fokus på eventet i maj och det nya projektet.

Vågar inte riktigt säga något angående projektet men skulle gissa på att det kan lanseras i höst. Ni kommer att få följa med längs vägen så klart.
Projektet kommer jag göra tillsammas med Mikael som driver www.modekampanj.com och forumet forum.modekampanj.com
Jag behövde ju någon som kan det jag inte kan, vilket är den tekniska biten och där är Mikael väldigt duktig. Dessutom är han en otroligt driven person som är väldigt trevlig och social. Sådana personer växer inte på träd kan jag säga. Det som är lite jobbigt är att han bor i Stockholm men jag ser också fördelar med det, då det så klart är det ställe i Sverige där det händer mest saker.

Vi kommer också anordna det här eventet i maj tillsammans. Har också hjälp av min vän Carolina. Vi kommer återkomma med mer info om detta så fort datum är spikat.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...