onsdag 13 februari 2013

Instagram

Nu finns jag på Instagram, kunde inte motstå att skapa ett konto. Ska bara lära mig hur det fungerar och bara följa lite personer. Följ gärna mig! http://instagram.com/annnil84
(Måste gnälla lite om hur det är att skapa ett nick när man har ett så vanligt namn! Jag vill ha kontot personligt så vill skapa något med mitt egna namn men allt är verkligen upptaget. Gahh!!)

Jag hade ju inte tänkt skaffa Instagram först. Tyckte att det var tillräckligt att vara aktiv i blogg, Facebook och Twitter men hade möte med Anne-Lie Lokko idag som jag haft lite coachning av och hon pratade för andra gången om att jag bör skaffa det så nu blev det så.

1 kommentar:

  1. Hej! Nice ! Jag måste med skaffa mig ett instagram konto å lära mig=) Så många som tjatar på mig hehe=) Nice med Barcelona! Vi åker dit i maj när det blivit varmt, hotell å resa bokad redan. Så nice att det går från stan! Vad är det för event du ska på? kram!

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...