fredag 8 februari 2013

Självlysande örhängen


Det är faktiskt ganska smart! Jag är inget jätte fan av små örhängen då jag tycket att de knappast syns när man som jag har långt hår och har det nedsläppt. Jag har alltid stora örhängen och det var till och med ett tag som jag kände mig naken utan.

Men dessa syns ju! 25 dollar är helt ok pris också.

Mer info om dem finns här!

3 kommentarer:

 1. Men oj så coolt haha !

  SV: haha ja visst e hon söt!

  Skulle va jätte kul om du ville va med i min täving där man kan vinna 200 :- hos Kamda.se på min blogg! :)
  http://vasses.webblogg.se/2013/february/tavling.html#comment

  SvaraRadera
 2. Nice=) Det måste jag ta å beställa mig ett par=) Coolt! Hatar med när dom inte syns!

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...