onsdag 6 februari 2013

Trinny och Susannah

Ni har väl inte missat att Trinny och Susannah återigen stylar om Sverige..?


 
De är duktiga! (Fast måste erkänna att det är en del saker som jag skulle gjort annorlunda ;-) ). Gillar också att de pratar en del om självkänsla, det är ju en viktig del i sin stil.
Jag vet att många tycker att de "bara sätter" skärp i midjan på alla. Men som jag sagt flera gånger förut så är skärp i midjan/under bysten ett väldigt enkelt sätt att skapa snygga former på nästan alla och med nästan alla plagg.
Avsnitten går att se här, tyvärr måste man vara Premiummedlem för att de äldre. Sådant gillar vi inte!

3 kommentarer:

  1. Har sett något avsnitt av Trinny & Susannah på TV

    SvaraRadera
  2. Hej! Ja Trinny å Sussannah är bra=) Tycker dom verkar rätt roliga! Klart man inte kan lyckas helt rätt varje gång. Jag älskar skärp!Tycker me det kan få fram formerna och piffa till många outfits=) Synd ett blev stulet på nyårafton, men men så kan det va. Sv: Tack! Jag kämpar på=) Vad härligt det låter med en helg i Gtb! Det får jag ta med mina väninnor senn i mars när dieten är över=) Ha en underbar em å kväll !

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...