lördag 16 februari 2013

Vad händer?

Vilken körig dag igår. Har galet mycket att göra på jobbet. Vi sitter fortfarande med annonsplanering för detta år och sedan kommer vi nu ha 2 event i mars. Som jag har sagt förut så har det blivit mer inne att skicka fysiska inbjudningar än mail så därför satt jag även igår och försökte få till adresslistor från ett ganska ouppdaterat kundregister.
Sen åkte vi direkt till min far som bor söder om Vimmerby för att hämta en bil och var lagom död när jag kom hem.

Nu i helgen blir det arbete med diverse grejer. Tänkte att jag skulle ge er en liten uppdatering på mina projekt:
  • Portfolion: Väntar fortfarande på diplomet från stilrådgivningskursen för män. Otroligt att jag inte har fått det än! Ringde igen nu i torsdags så nu ska jag ha det nästa vecka.
  • Eventet: Vi har haft lite otur med lokal. Har hittat en som vi vill ha men svårt att få till de datum som vi önskar. Vi har bokat ett datum men då var man tvungen att lämna lokalen väldigt tidigt dagen efter, eftersom den var uthyrd då. Ska kolla lite på andra lokaler, annars får vi kolla på andra datum.
  • Nya projektet: Det går bra. Det är en hel del att göra med detta. Målet är hösten 2013 och tanken är att kanske börja marknadsföra redan i slutet av denna vår.
Sen har jag lite andra grejer på G som jag berättar mer om senare..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...