fredag 1 mars 2013

Månadens outfit - Mars

Jag kände mig lite ute på djupt vatten när jag tänkte att militärjackan bör bli månadens plagg för mars. Jag är själv inget stort fan av just den kamouflagemönstrade trenden men jag känner nästan att jag ändrat mig efter detta kollage.


Jacka
Byxor
Skor
Väska
Klocka
Örhängen
EyelinerI vilket fall ville jag ”go all in” och köra på den tuffa stilen. Jag valde ett par slitna jeans som jag föredrar är lite ljusare nu när det går mot ljusare tider. De har också lite nitar på sidan som knappt kommer synas. Jag valde ett par riktigt tajta byxor eftersom jackan är av oversize-modell.
Sen kunde jag låta bli att hålla mig borta från pumps trots att mars kanske fortfarande inte är den bästa månaden för denna typ av skor men denna klädsel kräver ett par skyhöga klackar. Valde också att köra med nitar på dessa. Jag är en person som ofta förespråkar balans men jag tycker inte något av de ställen som har nitar framhävs extremt för att det ska kunna bli ”för mycket”.
Första bilden av örhängen jag fick upp i huvudet var ett par ringar, gillar verkligen dessa som har en extra tvist. Klockan kändes nästan också som en självklarhet. Går att köra i en ännu grövre mansmodell men valde att hålla tillbaka lite för att det inte skulle bli för mycket. Som väska ville jag ha en ganska neutral svart clutch. Fann denna som tar upp lite av en annan trend i vår; ormskinn.
Till slutligen tyckte jag att det passade mycket bra med svart eyeliner. Helst ganska brett streck.
I övrigt så rekommenderar jag lite renare tillbehör när man kör kamouflagetrenden. Det är ett mönster som är ganska kraftigt och det kan lätt bli för mycket men ta gärna upp någon av de andra färgerna förutom svart.

2 kommentarer:

  1. Personligen så hade jag nog valt en klocka med svart urtavla, En större, svart sliten väska, grövre kängor/boots för att lyfta fram det militära och jag hade nog inte valt en jacka med nitar :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, går ju väldigt bra att kombinera efter egen stil. Själv föredrar jag att ha lite feminina inslag så att hela intrycket inte för maskulint.

      Radera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...