fredag 29 mars 2013

Ut med vintern - In med våren

Idag har jag även rensat ur min garderob. Jag har packat ner tjocka tröjor och tagit fram vår/sommarplagg. Nu ska det bli vår!

Mina garderober har varit överfulla så har varit svårt att få någon ordning. Nu har jag slängt/skänkt bort en del men har även tagit in en av mina klädhängare i sovrummet. Sambon är inte överlycklig men jag tycker att det är helt ok.


Shoppade också lite nytt i veckan som jag kunde fylla på med. Som jag sa tidigare så är det alltid roligare att rensa garderoben om man har lite nya saker.

Jag förstår att ni undrar över färgvalen. Det var helt galet. Jag var helt inne på aprikos och kunde knappt kolla åt kalla färger såsom lila, blått och grönt. Det blev en del rosa också. En turkos topp blev det ju också, kom jag på nu.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...